06 juli, 2013

Släktträffen



Efter en lång tid av planering var dagen äntligen här då alla skulle komma till den stora "släktträffen". Vi var totalt sjutton personer och det var verkligen tur att vädret visade sig på sin allra bästa sida. Sommaren kom med solsken och 28 grader. Alla njöt i värmen och speciellt min far och farbror tyckte det var roligt att komma hit och se hur vi förvaltat torpet som funnits i familjens ägo sedan 1950-talet.

Festen startade med en gigantisk kakbuffé med sju sorters kakor. Tjejerna hade ägnat hela fredagen till att baka och gott blev det. Tillsamman gick vi sedan bort till den närliggande B&B där gästerna skulle sova den kommande natten.
Väl tillbaka satt vi sedan resten av dagen och kvällen på gräsaltanen och åt mat som vi alla tillsammans tagit med oss. Vi åt, drack och pratade hela kvällen lång och vi  fick även se en fantastisk solnedgång. Bättre kunde det inte bli!
 
 
 

04 juli, 2013

Sommar och semester




                                                                                Äntligen,äntligen är det semester och tid för en längre vistelse i torpet. På väg upp stannade vi alla i en av Enköpings parker för en picknick. Kvällen var lagom ljumen för utevistelse och det hade lovats ännu bättre väder.
Innan vi åkte vidare stannade vi på ett nyöppnat café; Café Samt. Ägarna hade ändrat inriktning på livet och startat ett café samt musikäffär samt kostrådgivningkurser        Kul idé